mandag 24. oktober 2022

Elgkalenderen for 2023 er klar!

Forside

Januar

Februar

Mars


April

Mai


Juni

Juli

August

September

Oktober

November

 
Desember


Avfotografering av kalenderens forside


Avfotografering av september måned


Noen er mer hekta på elg enn andre! Det gjelder nok de fleste elgjegere, men også noen av oss som driver med naturfotografering, særlig når man bor i et område med mye elg.

Skatval er ei slik bygd! Også denne høsten har det blitt mange møter med store elgokser og noen elgkyr både med og uten kalver.

Nå var ikke årets høstsesong like heftig som i fjor, men mer enn god nok til å kunne plukke ut 13 elgmotiver som ble med i kalenderen "Elg på Skatval" for 2023.

I fjor solgte jeg mange flere eksemplarer av  elgkalenderen enn hva jeg på forhånd trodde. Årets utgave, altså kalenderen for 2023, tror jeg blir minst like populær, enten du er elgjeger eller har sansen for disse store dyrene som vandrer midt blant oss.

Er du en av dem som kan tenke deg en elgkalender for 2023, er det bare å ta kontakt på tlf 99049508 eller på annen måte. Bestillinger før 15. november garanteres levert før jul. 

Kalenderen er trykt i liggende A3 format og i god kvalitet. Pris: 400 kr per stk (350 kr per stk dersom du bestiller flere). Fritt levert i Stjørdal og Trondheim. Andre steder kommer porto i tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar