tirsdag 25. mai 2010

Flere lunde-portretter fra Runde
Det ble en ny tur ut til Runde og Lundeura sist søndag. Da ble det også enda noen flere lundebilder. Prøvde meg på fluktbilder. Det er ikke bare enkelt! Kanskje er det trening som skal til. Synes jeg må ta vel mange bilder for å lykkes med ett og annet. Autofokusen henger ikke helt med i den farten lundene setter opp.

Vi var ekstra mange som hadde tatt turen opp til lundene og de andre sjøfuglene sist søndag. I Lundeura sto vi nærmest på rad og rekke bak tauget for å fotografere lunder. Flest skuelystne var det likevel på hurtigruta Fram. Den kom sørfra og la seg tett inntil Rundebranden. Så ut som det stresset sjøfuglene noe. I alle fall ble det mer liv på vannflata under fuglefjellet.

Da er jeg tilbake på Skatval. Må prøve å få jobbet litt med nærnaturen her de neste dagene. Da jeg gløttet opp i ei av stærkassene i kveld, var det allerede store unger i den. Huff, som våren går og snart snur sola!!!

3 kommentarer:

 1. Anonym27/5/10

  Hei Einar.
  Gratulerer med ny blogg skal følge med deg.
  Du fikk en fin kveld til på Runde ser eg. Og
  det du skreiv om vannriksa var kjempeartig
  har ikkje sett denne fuglen sjølv.
  Lykke til med bloggen.

  Kjell Ivar

  SvarSlett
 2. Anonym31/5/10

  Huff du må ikke være så negativ! Det skal da komme en sommer og...
  Eller sjølsagt knall lundebilder dette! Med det antall besøk du har på Runde burde du vel hatt sjæfsplassen i ura...

  SvarSlett
 3. Anonym24/5/14

  For nokken nydelige bilde du har tatt!:) du har virkelig fått fram farga, personlighet og bevegelse i lundefuglen!:) mvh. Line

  SvarSlett