mandag 10. mai 2010

Bever i Theisendammen
Da er jeg endelig i gang med min fotoblogg! Dette er noe jeg har gått og tenkt på lenge. Kjekt med et slikt sted der man kan dele tanker, bilder og etter hvert også noen ideer.

Alt i denne bloggen skal dreie seg om foto, og da særlig naturfoto.

Jeg starter med opplevelsen sist søndag. Da tok jeg nok en gang turen til Theisendammen i Bymarka i Trondheim. Målet var å oppleve beveren på nært hold, gudene vet for hvilken gang...

Joda, det ble suksess denne gangen også!

Ett individ kom ut av hytta kl 19 og svømte i isråkene langs golfbanen og mot demninga. Jeg fulgte etter og fikk særlig to situasjoner der det ble mange bilder.

Ingen tvil om at beveren ved Theisendammen er vant til folk! På det nærmeste var jeg fem meter unna, uten bruk av kamuflasje.

7 kommentarer:

 1. Hei! Må vel hit igjen snart jeg også tenker jeg :)

  SvarSlett
 2. Så nå har isen gått på Theisendammen altså.
  Da blir det snart aktivitet i overkant! ;-)

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har fått deg, Einar. stå på!
  - Stine Verona

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Ble inspirert av bloggen din og tok en tur til Teisendammen jeg også. Og jammen ble det klaff! Takk for tipset.

  SvarSlett
 5. I just found your blog and want to say thank you ! What an enjoyable time looking through so many sites. It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !

  Medprax™ | Cars for Travelers | Search Engine Marketing

  SvarSlett
 6. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


  greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants

  SvarSlett
 7. I just found your blog and want to say thank you !

  Medprax™ ! Cars for Travelers

  SvarSlett