torsdag 11. november 2010

Bygginga av nyhuset i ruteSå er vi forlengst tilbake i Norge... Her har snøen satt sitt preg på landskapet den siste uka, også i tomta der nyhuset er i ferd med å reises.

Vel, ikke akkurat så mye over bakken enda. Ringmuren er derimot ferdig. De siste dagene har dreneringa rundt muren og etterfylling av masse blitt gjort. I neste uke starter de opp arbeidet med å gjøre ferdig plata.

Dersom alt klaffer, vil snekkerne være i aksjon tidlig i desember. Så her går det relativt raskt unna....

Ikke mye naturfoto i dette. Like ved tomta har jeg ei foring for småfugler. Kanskje får jeg til noen bilder derfra i helga, når håndverkerne tar helg. I alle fall, holder temperaturen seg, bør det kunne bli noen vinterprega bilder denne helga. Må også få prøvd å lage oppsummeringa fra Australia-oppholdet som jeg lovte i det forrige innlegget.

2 kommentarer:

  1. Anonym12/11/10

    Velkommen tilbake til gamlelandet! Det er vel her det er best når det kommer til stykket... Spent på oppsummeringen fra "Down Under" ja, men det dere har vist så langt tyder på en opplevelsesrik tur. Må være greit å ha arbeidsfolk i virksomhet på bruket mens dere er på den andre siden av kloden...

    SvarSlett