lørdag 20. november 2010

Stor aktivitet på foringa


I dag fikk jeg tid til å sitte et par timer i kamuflasjen ved småfuglforinga jeg har på Dregsetsve. Det er alltid trivelig å se alle de forskjellige småfuglene som er innom. Som regel er det de samme artene som dominerer, som kjøttmeis, blåmeis, løvmeis og grønnfink. Av og til dukker det opp arter som ikke så ofte er der.

Dagens "sjeldenhet" var ett eksemplar av gråsisik. Som regel er det først seinere på vinteren den er en vanlig gjest ved foringa vår. Både den vakre flaggspetten og den raske spettmeisa var også flere turer innom.

Å sitte slik å observere småfuglene, ta noen bilder og slurpe i seg medbrakt kaffe gjør at et par timer ved foringa blir av de gode naturopplevelsene. Finværet i november, med skyfri himmel og noen kuldegrader, gjør det hele ekstra positivt!

3 kommentarer:

 1. Anonym21/11/10

  Kontrastene blir store fra å ha vært i Perth Australia for så å komme hjæm t Dregsetsve. Spennende begge deler. Mange flotte motive og du har igjen laget noen utrolig bra bilder. Spennende lys.

  SvarSlett
 2. Anonym25/11/10

  Flott foringsplass du har gitt! November kan man si my negativt om, særlig med kulda i disse dager, men lyset kan vær knaill. Bra bilda!
  Ellers grattulere også med ei meget bra hoppavis!

  SvarSlett
 3. Takk til dere begge for kommentarer! Joda, kulde med lav novembersol er bare topp! Satser på en tur innover fjorden på lørdag. Så vil det vise seg hva "fangsten" blir.

  SvarSlett