fredag 8. oktober 2021

Endelig et nytt møte med elgen på Skatval!

 

Torsdag ettermiddag denne uka fikk vi sett tre elg som gikk i et åpent område ikke langt unna der vi bor på Skatval. Dermed var det bare å hente langtela og dra dit elgene holdt til.

Det ble det noen bilder av, i alle fall av to av de tre elgene.

Elgoksen var en kraftkar med hele 14 tagger. Elgkua var velvoksen hun også. De gikk sammen og beitet saftig gress på ei slette i finværet denne ettermiddagen.

Etter ei stund trakk elgkua seg unna. Da var selvsagt ikke elgoksen sein om å følge henne. For nå midt i brunsten holder han seg tett inntil henne og venter tålmodig på å få slippe til om noen dager eller uker.

Selv satt jeg i bilen ikke langt unna, og var fornøyd med å ha tatt noen nye elgbilder, uten å forstyrre elgene i særlig grad.

Dette var det første møtet med elg på Skatval på nesten to uker for mitt vedkommende. Nå blir det nok noen dager til neste gang, av helt andre grunner enn at elgen ikke viser seg fram.

Til dere som følger denne fotobloggen: Jeg må ta en kort pause på vel ei uke. Da er jeg tilbake med forhåpentlig fulle minnekort i kameraene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar