søndag 4. desember 2011

Tamrein og Røros i vinterskrud

Endelig kom det litt snø over Trøndelag. Denne helga gikk turen til Røros. Jeg valgte å kjøre over Selbu, Tydal og Brekken i håp om å finne noen motiv med litt vinterpreg. De siste dagene kom det nemlig litt snø.

Nå ble ikke bilturen helt slik jeg hadde håpet på. Til det både blåste det kraftig og sikten var så som så. I Tydal beitet et par større flokker tamrein på innmarka like ved vegen. Dermed ble det noen bilder av dem fra bilvinduet.

Vel framme på Røros. og før lyset forsvant helt, fikk vi sett oss rundt i gatene. Her var alt fra ekte julestemning i handlegata til lett snødekke over de velkjente Rørosmotivene.

Litt av en by dette! Ikke rart Røros har status som verdensarvby. Her oser det nemlig historie på hvert eneste gatehjørne.

6 kommentarer:

 1. Røros virker virkelig som en flott plass, noe du formidler bra gjennom bildene. Likte meget godt det første bildet av de beitende reinene, skikkelig julestemning!

  mvh Knut Børge
  www.KBSnaturfoto.foto.no

  SvarSlett
 2. Hei

  Her var det mange trivelige bilder. Reinsdyrbildene var bra. Men jeg likte best bildene fra sentrumsgata og aller best det siste bildet med mye historie og en utrolig koselig stemning.

  Tommy S

  SvarSlett
 3. Anonym4/12/11

  Hei!
  Ble i skikkelig julestemning av disse Røros bildene! God stemning og flotte motiver!

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 4. Her var det stemning hele veien. Røros på en kald vinterdag er noe spesiellt. Alle bildene var Bergstaden verdig.

  SvarSlett
 5. Fine bilder fra Røros. En vakker by forøvrig. Har kun vært der en gang for 20 år siden,men kunne definitivt tenkt meg dit igjen.

  ketil

  SvarSlett
 6. Takk for alle hyggelige kommentarer,karer! Joda, Røros har mye å by på også for en skarve fotograf...

  SvarSlett