tirsdag 27. desember 2011

Stormfulle juledager på DregsetsveDa blåser det kraftig utendørs på tredje dagen denne jula!

Vi hører likevel med til de heldige her ved Dregsetsve på Skatval. Husene står trygt og alle har det godt inne i varmen!

Ute har vinden røsket kraftig i flere av trærne på knausen i bakkant av husene våre. To større furutrær og ett mindre har veltet for godt. (Hurra, da blir det mer enn nok ved til neste vinter, etter mye arbeid med saga og øksa...)

Den ene leveggen og ramma til paviljongen ved badstuhytta har fått seg en liten knekk. Det skal nok lett la seg rette opp, tror jeg.

4 kommentarer:

 1. Anonym27/12/11

  Litt av noen krefter som har vært rundt i dette langstrakte landet den siste tiden! Håper kulden og finværet kommer snart!

  Ha en fortsatt fin romjul!

  SvarSlett
 2. Fin bildedokumentar fra uværet. Her i Sunnfjord har vi vært uten strøm, internett og mobildekning i et døgn. Og det var slett ikke så verst!

  SvarSlett
 3. Anonym28/12/11

  Jaggu har dere fått føling med Dagmar dere og... Trondheim fikk også det, både bygninger, trær og sjøstjerner (?? - se blogg!). Ellers bør du vurdere å la furuene ligge - kan komme div spennende treboende sopp etter hvert.. (neida - ikke heeelt seriøs den). Obs-obs - opprydding av vindfall er risikosport!

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarene også til dette innlegget! Nå har det roet seg kraftig. Har faktisk vært to helt stille dager no...

  SvarSlett