søndag 13. november 2011

Morgentur til Runde i vakkert høstværSist helg var vi i Ørsta i familiær sammenheng. Lørdag morgen sto jeg opp før det var blitt lyst og kjørte i retning Runde. Gradvis kom morgenlyset. Underveis ut til øya ble det flere stopp for å fotografere landskapet badet i vakkert morgenlys.

De tre første bildene viser noe av det som jeg fikk til denne morgenen på veg utover mot Runde.

Det er alltid noe spesielt når man kommer ut av den siste tunnelen og øya Runde trer fram. Brua over til øya er også et motiv mange gjerne fotograferer (bilde 4 og 6).

På denne tida av året er det ikke særlig fuglerikt på Runde. Noen gråmåker (bilde 7 og 8), en havørn, seks stær, skarv på skarvesteinen (bilde 9) og noen silender var stort sett det jeg kom over i løpet av den korte stunda jeg var på Runde denne gangen.

Selv om dette ble bare en snarvisitt, ble det totalt sett en flott morgenstund i et utrolig vakkert og mildt høstvær!

3 kommentarer:

 1. Anonym14/11/11

  Fine bilder som viser at det kan være lurt å besøke hotspotsene til andre årstider enn da alle andre fotografer er der!
  Øystein S.

  SvarSlett
 2. Anonym20/11/11

  Ja dette ble litt anderledes bilder fra Runde - du har vel noen hundretalls lundebilder fra øya f.eks. Vakre bilder her som viser noen av de andre kvalitetene! Tåkestemningene i neste innlegget var også bra. Viser at alt lys er fotolys - det er bare å utnytte det på rett måte, noe som du har fått til her.

  SvarSlett
 3. Enig i at Runde er så mye mer enn sjøfuglene, selv om de gir oppholdet en ekstra dimensjon. Blitt veldig enkelt med en "avstikker" ut til øys nå, etter at en slipper ferje fra Ørsta/Volda.

  SvarSlett