søndag 22. august 2010

"Sauer er også ålreite dyr"Da er vi tilbake etter ei flott helg ved vatnet Grønningen inn for Markabygda i Levanger kommune. Vi leide allmenningshytta og dro dit med to barnebarn.

Området skulle vise seg å være litt av en idyll, i alle fall i og rundt selve vatnet. Bra med fisk er det i Grønningen, selv om det bare ble en ørret på oter for oss.

Dette var et område med typisk gammelt kulturlandskap. Her var det flere gamle setervoller. Flere steder så og hørte vi både sau og kviger på sommerbeite. Denne flokken med sau ble stående rett ut for grinda ved hytta, helt til jeg fikk tatt noen gruppebilder av dem.

Også barnebarna koste seg ved Grønningen. Adrian var ivrig med kasteslukstanga. Dessverre ble det ikke napp på han denne gangen.

Eneste nedturen denne helga var at bilen vår gjennom 12 år, den trofaste Caravellen, stoppet ved bommen inn til området. Mulig motorhavari. Hyttetur ble det likevel, takket være en grei forbipasserende! Søndag ble vi hentet av William, far til de to barnebarna våre som var med oss på hytteturen til Grønningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar