søndag 4. mai 2014

Fantastiske "Møns Klint" i Danmark!


Motiver tatt ved Møns Klint (Bilde 1 - 21)
Da prøver jeg meg på et rekordstort antall bilder i ett innlegg, hele 21 bilder, der alle er tatt i og ved Møns Klint i Danmark forrige helg.

Møns Klint er nesten et "must" når vi avlegger Sjælland i Danmark et besøk. Da bare turen gå ut til øya Møn og den østlige delen, kjent som Møns Klint.

Denne kritthvite skrenten som nærmest stuper rett i havet, byr på naturinntrykk som man ikke finner mange andre steder.

Godt og trygt tilrettelagt er det også, med et hundretalls trappetrinn opp og ned noen steder langs den lange klippeveggen.

Forrige lørdag, da vi igjen var ved Møns Klint, bød i tillegg på et vakkert og varmt vårvær med knallblå himmel. Det ble det ekstra kraftige fargeinntrykk av!

Om vi så vandrefalkene som hekker ved Møns Klint? Nei, ikke denne gangen, selv om vi hørte en av dem nær den ene nedfarten.

4 kommentarer:

 1. Anonym4/5/14

  Hei Einar, vakre bildene du har fotografert! Kritt klippene er motstykket til Rügen.Man Kan dette neppe forskjellig. Hilsen Dieter.

  SvarSlett
 2. fantastisk flott natur

  SvarSlett
 3. Anonym4/5/14

  Utrolig fint område ja -maks uttelling! Fint at du har med mennesker i noen av bildene - gir et godt inntrykk av dimensjonene og dramatikken i landskapet her.

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle tre, for kommentarene! Ja, Møns Klint byr på litt av hvert. Ikke rart det ble mange bilder derfra i løpet av noen timer.

  SvarSlett