onsdag 15. februar 2012

Gjensyn med elgoksen

Elgoksen som jeg fotograferte fra kontorvinduet på Dregsetsve for snart tre uker siden (se blogginlegget av 27.01.12), dukket opp igjen i dag. Fortsatt viste den stor interesse for haugen med trær og lyng rett ved huset vårt.

Nå var imidlertid geviret felt. Geviret som den hadde forrige gang, var egentlig på "overtid" ifølge boka.

Jeg kjente igjen elgoksen på den lille skaden ("skuddskaden") bak på det ene beinet, en skade som ikke så ut til å hemme den.

Det første bildet er også denne gangen tatt fra kontorvinduet. De tre siste bildene tok jeg på utsida av huset, da elgoksen valgte å trekke over mot en annen høyde i nærheten.

Godt å se at elgoksen er i god form! Vel mange er de siste dagene blitt påkjørt enten av bil eller tog i mitt nærområde.

3 kommentarer:

 1. Anonym17/2/12

  Ser faktisk ut til at hullet går tvers gjennom foten. Kjente det sikkert i begynnelsen.. Flotte bilder av grasiøst dyr!

  SvarSlett
 2. Førsteinntrykk av bloggen din: En av de beste headinger jeg har sett, ever. Grunn god nok til å slenge seg på som fast følger av bloggen :-)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarene! Terje: Ikke sikkert på at dette er et "skuddhull". En erfaren elgjeger mente at nesten alle har en slik farge der. Gunnar: Jøss, flott at du likte startbildet! Ta deg tid til å se gjennom flere av innleggene mine. begynner å bli en anselig mengde gjennom snart to år.

  SvarSlett