onsdag 10. august 2011

Landskapet i VålådalenSist helg var vi igjen i Vålådalen, ikke langt fra Åre i Sverige. Dette området fascinerer meg virkelig! Her er det uante muligheter for turer og foto i et variert og flott fjellandskap.

Turen denne gangen var først og fremst rolig og avslappende, med gåturer av ikke for lang varighet. Litt molteplukking ble det også, de siste restene denne høsten.

Her viser jeg seks landskapsbilder. De fire første bildene er tatt på platået opp for Ottsjö og inn mot Hållfjället. Dette området kan nok by på litt av hvert i hekkesesongen! Her var det myrdrag og småpytter flere steder.

Elva Vålån var definitivt vannrik, etter mye nedbør i det siste. Inne i Vålådalen, så langt du kan kjøre med bil, ligger Nulltjärn. Her er det lagt godt tilrette for rasting og telting. Fjellet i bakgrunnen er Lill-Stensdalsfjället.

3 kommentarer:

 1. Anonym17/8/11

  Ser ut til å være et bra område dette ja. Vært spennende med en tur på vårparten... Ellers mye bra bilder i de siste innleggene også. Vurderer for øvrig en tur til Ørlandet fredag. Bra tid for bl.a vadere no...

  SvarSlett
 2. Fina bilder! Vi var inte långt därifrån i somras, nämligen i Storulvån, verkligen ett vackert landskap! Mvh Susanne

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarene, begge to! Joda, dette er litt av et område. Her er det nesten uante muligheter, sommer som vinter. Har selv også vært ved Storulvån flere ganger. Vålådalen naturreservat grenser da også helt inn dit. Et flott område det også!

  SvarSlett