søndag 13. februar 2011

Vakkert lys på foringa


Fikk en times tid søndag formiddag på småfuglforinga her på Dregsetsve. Selv om det meste var av det vanlige slaget, er det alltid interessant å se hva som er av aktivitet blant småfuglene.

I dag fikk jeg bokført spettmeis, flaggspett, gråtrost, nøtteskrike, dompap, kjøttmeis, blåmeis, løvmeis og skjære. Langt fra alle ble det bilder av. Mest aktiv var dompapene, flaggspetten og spettmeisa. Blåmeisa forsynte seg også av et utlagt og gammelt eple.

Etter en times tid ble det helt stille på foringa. Forklaringa dukket etter hvert opp bak furustammen. En lettere frustrert katt måtte også denne gangen innrømme at det ikke ble en varm fugleskrott. Tok med katta inn i gjen jeg og ga den av det vanlige tørrforet. Tryggest det, i alle fall for alle småfuglene på foringa mi...

2 kommentarer:

  1. Anonym14/2/11

    Bra du har kontroll på katta! Ellers vakre portretter her, både av katt og fugl. På foringa mi er også blåmeisene ivrig på epler. Når svans og trost er fraværende råder den eplegrunnen alene.

    SvarSlett
  2. Anonym17/2/11

    Fantastisk vakre portretter. Du stiller vel som pedagog for voksenopplæring i komponering og alt som skal til.... ekstratimer.. ;-) Dette var virkelig knillknall Einar.

    SvarSlett