fredag 30. oktober 2015

Spania 6: Møte med villsvin og en spennende dal


Villsvin-purke med unger (Bilde 1 - 6)

"Jordbærtre" - Arbutus Unedo


Høstblad


Pinjetre


Valle del Rio Borosa


Cerrado de Elias 1


Cerrado de Elias 2


Cerrado de Elias 3


Rio Borosa


Valle del Rio Borosa

Gjensynet med kjente områder i naturreservatene "Sierra Cazorla" og "Sierra Segura" ble av det hyggelige slaget.

Etter å ha overnattet på ett av de flotte hotellene i området, gikk turen inn dalen "Valle del Rio Borosa". Denne lille dalen har mye vakker og spesiell natur å by på, og med den lille elva "Rio Borosa" som renner rolig gjennom dalen.

Ekstra spesiell er stien et stykke inne i dalen, den som kalles "Cerrado de Elias". Elias har nok gjort en grundig jobb her, og anlagt stien ved hjelp av solide planker helt ned mot vannspeilet.

På veg derfra, og over til vår neste overnatting i dette omårdet, kom vi over ei velvoksen villsvin-purke med unger. Hun og ungene oppsøkte vegkanten ved et serveringssted og kunne meske seg med mange ulike godsaker.

Selv nærmest fråtset vi i bilder av villsvinene en halvtimes tid. Ikke hver dag vi får tatt nærbilder av "ville" villsvin.

2 kommentarer:

  1. Anonym4/11/15

    Utrolig flott område! Og topp villsvinbilder!

    SvarSlett
  2. Takk, Terje! Dette er nok utvilsomt et område med mange kvaliteter og muligheter. Var faktisk der vi overnattet på den aller første turen ut i spansk natur for 17 år siden... Villsvin er noen merkelige dyr, og normalt vanskelige å fotografere, men ikke i denne situasjonen.

    SvarSlett