lørdag 10. september 2011

Variert og vakkert i FlatangerTar sjansen på å legge ut enda seks bilder fra forrige helgs fototur til Flatanger (Pinadø, no må det snart hold med bilda derfra!). Lover at dette er de siste fra denne turen!!!

Fant enda ett havørnbilde og ett måkebilde som absolutt hører med til de jeg er godt fornøyde med.

De fire siste bildene viser litt av landskapet blant sjø og fjell ved Lauvsnes i Flatanger. Her var høye fjell i vakkert kveldslys, små fyrlykter, frodige furutrær og gamle sjøboder.

Heldig er de som bor fast i dette fantastiske øyriket! For oss andre blir det store opplevelser når vi er på besøk. Hvordan kan noen tenke tanken på å bygge stygge vindmølleparker i dette området? Det fatter jeg ikke!!!

5 kommentarer:

 1. Særdeles fine bilder du har presentert i de siste blogginnleggende dine! Flatanger er virkelig en unik plass.

  Knut Børge

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder ! Og du må ikke slutte med å legge inn bilder fra denne turen......jeg gleder meg å se på de.

  SvarSlett
 3. Anonym11/9/11

  Ojoj - mange knallbilder i innleggene her. Flere veldig bra havørnbilder, men likevel - måkebildene tar kaka! Makan til blinkskudd - må da være hyperaktuelle konkurransebilder her!! Spørs om ikke OMD er interessert i noen bilder på stueveggen... Må prøve å få til en båttur med den karen jeg også snart.

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer fra dere alle tre! En båttur hos Ole Martin anbefales på det varmeste! Store og varierte opplevelser hver eneste gang!

  SvarSlett
 5. Vindmøller kan være fine motiv det også! Nå har vi forresten ordnet tur til Margareth River til du kommer til Perth. Det blir kun en natt og snu døgnet på. Regner med mange fine opplevelser her nede også, men ingen havørner her i gården.

  SvarSlett