fredag 28. oktober 2011

Herdsman Lake i Perth - nok en spennende innsjø!


Den nest siste morgenen i Australia fikk vi besøkt "Herdsman Lake". Denne innsjøen ligger nær Lake Monger som vi skrev om i de to foregående innleggene. Herdsman Lake inneholdt da også mange av de samme fugleartene.

Innsjøen i seg selv var ganske så annerledes. Store deler av den var i ferd med å gro igjen. Likevel var det store vannspeil langs vannkanten, og stier å følge for slike som oss som besøkte området.

De tre første bildene gir et lite innblikk i hvordan det var ved denne innsjøen.

Fuglebildene viser i rekkefølge: Australian White Ibis, Little Egret, Purple Swamphen, Australian Pelican, Australasian Grebe og Red Wattlebird.

Med dette innlegget, det 16. totalt fra denne reisen, avsluttes blogginnleggene fra vår Australiatur høsten 2011. Dersom du har gløttet innom alle, bør du ha fått et godt inntrykk av hva vi opplevde i denne delen av Australia. Selv er vi godt fornøyd med både oppholdet, opplevelsene og det fotografiske utbyttet.

Viktigst likevel var alle de fantastiske gode stundene vi hadde sammen med vår famile, våre to barnebarn Julie og Tobias og deres foreldre. Det var tross alt det aller viktigste for oss under dette oppholdet!

4 kommentarer:

 1. Hei. Har akkurat sittet og bladd gjennom bloggen din. Den er underholdende, velskrevet, allsidg og krydret med flotte bilder. At stoffet i stor grad er hentet fra Trøndelag legger ingen demper på begeistringen. Denne bloggen kommer jeg til å følge videre.

  SvarSlett
 2. Anonym30/10/11

  Du kan vel nå likegodt gi ut bok om natur og fugl i Australia! Må ha vært en kjempetur dette ja! Knall bilder av svartsvanen! Ser at vi har fått med mye av de samme karakteristiske fugleartene. Var vel en de "små brune" som glapp for deg også regner jeg med..

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentarene karer! Joda, det ble litt av en tur! Holder faktisk på med "boka", kun i ett eksemplar gjennom CEWE-fotobok (Japan Photo).

  SvarSlett
 4. Blir "nesten" misunnelig:) Litt av en tur. fine bilder.
  Ha en fin fotouke.

  ketil

  SvarSlett