søndag 4. september 2011

I havørnenes rike - hos Ole Martin Dahle i Flatanger

Denne helga har jeg sammen med tre andre naturfotografer fra Trondheim nok en gang vært på besøk i havørnenes rike, nærmere bestemt hos Ole Martin Dahle i Flatanger.

Vi fikk med oss fire turer ut i båten hans, fra fredag kveld til søndag morgen. Det ble også denne gangen uforglemmelige opplevelser, ikke bare på grunn av alle de fantastiske havørnene som stupete ned og velvillig tok i mot fisken Ole Martin kastet ut til dem. Her var flott tidlighøstvær, frisk havluft, spennende landskap og varierende lyssetting.

Her viser jeg noen av bildene fra helga. Skal prøve å få lagt ut flere bilder fra Flatangeroppholdet de nærmeste dagene.

Mannen med gråmåken på capsen er, for de som ikke kjenner ham, selveste "The Eagleman" - Ole Martin Dahle. Etter dette spørs det om vi ikke også må kalle ham for "The Gullman".

2 kommentarer:

  1. Sikkert flotte opplevelser, Einar, og fine bilder! Jeg er vel snart den eneste norske naturfotografen som ikke har vært ute på bøljan blå med Ole Martin, vil jeg tro :-)

    /Dag R

    SvarSlett
  2. Anonym4/9/11

    Hallo Einar. Takk for besøket. Lærte masse om måker disse dagene. Dag, du er alltid velkommen til havlufta. det er ikke bare ørn men ei "vandring" i flott kystnatur. Litt kaffe,prat og god latter. det er det det handler om. Flotte bilder Einar. Gullmann:-)

    SvarSlett