søndag 18. desember 2011

Rundt om vårt "Dregsetsve" på SkatvalKulden holder stand uten noe mer snø den siste uka. Lav vintersol gir litt fotomuligheter et par timer midt på dagen.

Mellom førjulsøktene i dag tok jeg en tur ut med kameraet rundt om på eiendommen vår "Dregsetsve" på Skatval og i nabolaget. Noen av "knipsebildene" kan du se her.

De to øverste bildene viser vår eiendom Dregsetsve. Vi har nå bodd her i over 11 år og stortrives! Nyhuset (t.v.) som vi flyttet inn i sist sommer, synes vi ble både praktisk og flott. Samtidig har vi tatt vare på de andre bygningene på tunet.

Det tredje bildet viser drivhuset. På vinteren er det kun lagerplass. Vintersola lyste det flott opp idag!

Det fjerde bildet viser i forgrunnen våre gode naboers gårdsanlegg. I bakgrunnen er vårt boligtun.

De to neste bildene viser området ned for oss, mot øst. Normalt skulle Forbordsfjellet ha vistes i bakgrunnen. Frosttåka lå imidlertid tjukk over toppen i dag.

De fire siste bildene viser litt typisk skogslandskap på denne tida av året, noen med litt varme solstråler. Der sola ikke kommer til, som på tyttebærlyngen på det siste bildet, får rimfrosten pynte opp de grønne bladene.

Nå er det kun dager til sola snur! Det gir flere fotomuligheter...

2 kommentarer:

  1. Anonym22/12/11

    Fine bilder av fin plass! Skulle nesten tru at Fjellanger Widerø har flydd over lokaliteten.. Ellers ser det ut til at du nå har fastslått at det skal hete Dregsetsve, og ikke med æ. Da skrev jeg feil på julekortet..

    SvarSlett
  2. Har faktisk aldri tidligere tatt bilder av eiendommen vår fra det høydedraget. Om det skal hete Drægsetsve eller Dregsetsve, er jeg blitt litt i tvil om. I bygdeboka står det med e. Fra gammelt av ble det skrevet med æ....

    SvarSlett